شهردار اندیمشک : پرداخت ۳ ماه حقوق پرسنل شهرداری در ۲۷ روز

اندیمشک نیور: عدم پرداخت حقوق به کارگران شهرداری اندیمشک می رفت تا بذر نا امیدی را به شهرداری وارد کند.
مهندس داود بحیرایی شهردار اندیمشک در مصاحبه با خبرنگاران بیان نمود: عدم پرداخت حقوق به کارگران و کارکنان شهرداری اندیمشک می رفت تا بذر نا امیدی مطلق و خیل عظیم طلبکاران را به شهرداری وارد کند.
بدهی فراوانِ ده ها میلیاردی شهرداری به نقطه کوری رسیده بود و می فت تا شهرداری را با بحران های متعددی مواجه و این نهاد را به ورطه ی نابودی بکشاند؛ به حول و قوه الهی و با تلاش ها و پیگیری های مجدانه جناب دکتر حسنوند نماینده محترم مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، شهرداری توانست یک بار دیگر بر روی پای خود بایستد و به قولی که ماه گذشته به خانواده های محترم کارگران و پرسنل صبور شهرداری داد جامه عمل پوشانده و در مدت زمان کمی سه ماه از حقوق عقب افتاده را خدمت عزیزان تقدیم نماید.
شهردار اندیمشک در ادامه گفت: در خلال تاریخ ۲۲ آبان ، ۱۲ آذر و ۱۹ آذرماه سال جاری شهرداری اندیمشک توانست ضمن پرداخت تعداد سه/۳ حقوق به کارگران و پرسنل بر بخشی از مشکلات مالی خود فائق آمده ، با فراغت بال و برنامه ریزی مدون در بخش های خدمات شهری و عمرانی به همشهریان عزیز خدمات رسانی بهینه داشته باشد.
وی درادامه افزود: آقای دکتر حسنوند علاوه بر تلاش در جهت حل مشکلات مالی، پشتوانه بسیار خوب ما در استان و کشور می باشند و ما در هر جایی که با مشکل مواجه می شویم؛ متواضعانه به کمک شهرداری می آیند و تا حل مشکل و حصول نتیجه مطلوب ما را همراهی می کنند که در همین جا فرصت را غنیمت شمرده؛ جا دارد تا از زحمات بی شائبه ی نماینده ساعی شهرمان مراتب تقدیر و سپاس را خدمت این برادر عزیز داشته باشم.
همچنین جا دارد از حوصله و صبر همشهریان عزیز و همه همکارانی که در راه خدمت رسانی به مردم اندیمشک به طور شبانه روزی همراه ما هستند تشکر نمایم.
منبع: اندیمشک نیوز